V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Your Home Izakaya: Fun and Simple Recipes Inspired by the Drinking-and-Dining Dens of Japan

Your Home Izakaya: Fun and Simple Recipes Inspired by the Drinking-and-Dining Dens of Japan
vyprodáno
Internetová cena: 632,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 790,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 19,8 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781784883850
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

In Your Home Izakaya, chef Tim Anderson explores the ‘anything goes’ concept of izakaya by showcasing over 100 flavour-packed recipes.

Izakaya began as sake stores that allowed their customers to drink on the premises, and, over time, they began to serve food as well. The food is simple to prepare but big on flavour, making it conducive to sociable snacking in between gulps of booze.

From Radish and Watercress Salad and Sweetcorn with Soy Sauce Butter, to Spicy Sesame Ramen Salad and Udon Carbonara with Bacon Tempura, the recipes are impressive yet simple to achieve and no specialist equipment is needed. Plus, it includes a guide on how to stock a Japanese bar as well as how to knock up a few choice cocktails.

Full of delicious dishes, Your Home Izakaya is perfect for anyone wanting to make show-off food fit for a dinner party with minimum fuss and maximum fun.

Review

[Your Home Izakaya has] some of the most genuinely inspiring food writing I’ve seen in years. You’ll want to cook pretty much every recipe in this one. ― Tim Hayward, Financial Times

About the Author

Tim Anderson is a chef, food writer, and MasterChef champion. Born and raised in Wisconsin, Tim studied Japanese food culture at university and lived in Japan for two years. After moving to London, he won MasterChef in 2011, which catapulted him into a position as one of the UK's most prominent voices on Japanese food, American food, and craft beer. He has operated the pop-up Japanese restaurant Nanban since 2013, which has inspired a book, Nanban: Japanese Soul Food. Tim's restaurant of the same name, opened in the heart of Brixton at the end of 2015, and has been widely supported by critics and customers alike.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12

 

Další knihy od tohoto autora

JapanEasy: Bowls & Bento Vegan JapanEasy: Classic & modern vegan Japanese recipes to cook at home Tokyo Stories: A Japanese cookbook Japaneasy: Classic and Modern Japanese Recipes to (Actually) Cook at Home

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: