V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vegan JapanEasy: Classic & modern vegan Japanese recipes to cook at home

 Over 80 Delicious Plant-Based Japanese Recipes

Vegan JapanEasy: Classic & modern vegan Japanese recipes to cook at home
vyprodáno
Internetová cena: 559,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 699,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 208
Formát: 19,7 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781784882846
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2020
Edice: kuchařky / Kuchařky

Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two. You can enjoy the same big, bold, salty-sweet-spicy-rich-umami recipes of modern Japanese soul food without so much as glancing down the meat and dairy aisles. And best of all, it's super-easy to make

In Vegan Japaneasy, Tim Anderson taps into Japan's rich culture of cookery that's already vegan or very nearly vegan, so there are no sad substitutes and zero shortcomings on taste. From classics like Vegetable Tempura, Onigiri, Mushroom Gyoza and Agedashi Tofu, to clever vegan conversions including Cauliflower Katsu Curry, French Onion Ramen and Mapo Tofu with Ancient Grains, you don't need to be vegan to enjoy these tasty recipes. Add to that some outrageously good drinks and desserts, like the Watermelon Mojito and Soy Sauce Butterscotch Brownies, and you'll be spoilt for choice

With ingredients like tangy miso, savoury shiitake mushrooms and zingy ponzu, to name a few, who needs meat? So if you're new to veganism, new to Japanese cooking, new to both, or you just want to expand your meat-free repertoire, this is the book for you!



About the Author

Tim Anderson is a chef, food writer, and MasterChef champion. Born and raised in Wisconsin, Tim studied Japanese food culture at university and lived in Japan for two years. After moving to London, he won MasterChef in 2011, which catapulted him into a position as one of the UK's most prominent voices on Japanese food, American food, and craft beer. Tim's restaurant Nanban, opened in the heart of Brixton at the end of 2015, and has been widely supported by critics and customers alike. He is also author of JapanEasy and Tokyo Stories.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7 ukázka z knihy #8 ukázka z knihy #9 ukázka z knihy #10 ukázka z knihy #11

 

Další knihy od tohoto autora

JapanEasy: Bowls & Bento Your Home Izakaya: Fun and Simple Recipes Inspired by the Drinking-and-Dining Dens of Japan Tokyo Stories: A Japanese cookbook Japaneasy: Classic and Modern Japanese Recipes to (Actually) Cook at Home

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: