V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


JapanEasy: Bowls & Bento

 Simple and Satisfying Japanese Recipes for All Day, Every Day

JapanEasy: Bowls & Bento
vyprodáno
Internetová cena: 672,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 840,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 19,9 x 25,7 cm
ISBN/EAN: 9781784885694
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

JapanEasy: Bowls & Bento is your essential guide to having super-satisfying Japanese meals 24/7.

Tim Anderson shows you how you can build your own delicious bowl from scratch as well as how you can construct your very own bento (Japan’s beloved and beautiful lunch boxes) from the comfort of your own home. Fun to make (and eat) JapanEasy: Bowls & Bento celebrates the versatility, simplicity and joy of Japanese food. This is everyday self-care and self-love, in bowl and bento form.

Tim will show you just how easy it is to cook your very own Japanese meals any time of day. You can expect to find everything from soups and noodle bowls to Japanese donburi and curries: warming, filling dishes that can function as either fun, crowd-pleasing dinner party dishes or soothing sofa-based suppers. You will also discover a wide variety of effortless bento recipes that can be made by mixing and matching various small, super-fast dishes prepared in advance (or leftover from dinner) – all of which can also easily be converted into exquisite Japanese breakfasts!

Almost everything in this book can be prepped ahead and eaten later, either cold or re-heated, with no loss in quality, allowing you to have Japanese food for breakfast, lunch, and dinner in a matter of minutes. Because after all, Japanese food is not just for dinner – Japanese food is forever.


About the Author

Tim Anderson is a chef, food writer, and MasterChef champion. Born and raised in Wisconsin, Tim studied Japanese food culture at university and lived in Japan for two years. After moving to London, he won MasterChef in 2011, which catapulted him into a position as one of the UK's most prominent voices on Japanese food, American food, and craft beer. He has operated the pop-up Japanese restaurant Nanban since 2013, which has inspired a book, Nanban: Japanese Soul Food. Tim's restaurant of the same name, opened in the heart of Brixton at the end of 2015, and has been widely supported by critics and customers alike.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12

 

Další knihy od tohoto autora

Your Home Izakaya: Fun and Simple Recipes Inspired by the Drinking-and-Dining Dens of Japan Vegan JapanEasy: Classic & modern vegan Japanese recipes to cook at home Tokyo Stories: A Japanese cookbook Japaneasy: Classic and Modern Japanese Recipes to (Actually) Cook at Home

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: