V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Hybrid Food Retail: Redesigning Supermarkets for the Experiential Turn

Hybrid Food Retail: Redesigning Supermarkets for the Experiential Turn
vyprodáno
Internetová cena: 632,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 790,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: měkká
Počet stran: 400
Formát: 16,6 x 24 cm
ISBN/EAN: 9789492311399
Nakladatel: Frame
Rok vydání: 2019
Edice: Současná reklama / Reklama

This handbook prescribes hybridization – a fusion of gastronomy, co-working, hospitality and performative formats – as a powerful remedy against the digital disruption of the food retail industry.

Online shopping and changing consumer demands radically transform the food retail industry for the first time since the introduction of the supermarket in the 1930s. After decades of stagnation, food retail is currently one of the most creative and fastest developing typologies in spatial design.

As a result of a 3-year research project with over 100 students of retail design at PBSA Peter Behrens School Of Arts, University of Applied Sciences Dusseldorf, Hybrid Food Retail offers an overview of the history, presents an encyclopaedic analysis of the elements, and highlights the emerging trends in the food retail industry. As new formats are being developed, this handbook prescribes hybridization – a fusion of supermarket and gastronomy, co-working, hospitality and performative formats – as a powerful tool against digital disruption.

Features
•The book puts forward the concept of hybridization as a remedy against the disruption of the food retail industry brought about by the changing consumer demands in the age of e-commerce.
•It offers an overview of the history of the food retail industry, an encyclopaedic analysis of its elements, and highlights its emerging trend.
•With contributions from leading professors in the field from PBSA Peter Behrens School Of Arts, University of Applied Sciences Dusseldorf.

About the authors
Bernhard Franken is an architect, artist, writer and professor. His work ranges from corporate architecture, trade fair presentations and brand worlds, to residences, office buildings, retail and hospitality outlets, and urban design. Since 2015 he teaches 3D Communication in Retail Design, Exhibition Design and Communication Design at PBSA Peter Behrens School Of Arts, University of Applied Sciences Dusseldorf.
Alina Cymera is a visual communication designer. She studied communication design at PBSA Peter Behrens School Of Arts, University of Applied Sciences Dusseldorf, where she completed her master in 2019.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7 ukázka z knihy #8 ukázka z knihy #9 ukázka z knihy #10 ukázka z knihy #11 ukázka z knihy #12 ukázka z knihy #13 ukázka z knihy #14 ukázka z knihy #15 ukázka z knihy #16 ukázka z knihy #17 ukázka z knihy #18 ukázka z knihy #19 ukázka z knihy #20 ukázka z knihy #21 ukázka z knihy #22 ukázka z knihy #23 ukázka z knihy #24 ukázka z knihy #25 ukázka z knihy #26

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: