V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Ad Hoc at Home

Ad Hoc at Home
vyprodáno
Internetová cena: 1 119,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 399,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
Počet stran: 352
Formát: 28,5 x 28,5 cm
ISBN/EAN: 9781579653774
Nakladatel: Artisan
Edice: kuchařky / Kuchařky

V další své kuchařce Thomas Keller tentokrát představuje výběr 200 receptů na jídla pro každodenní stravování (nikoliv pouze pro zvláštní příležitost). Recepty jsou doplněny praktickými kuchařskými lekcemi, tajemstvími, tipy a triky, stějně jakou kouzelnými osobními anekdotami. Mezi recepty nechybí taková klasika jako smažené kuře, hovězí Stroganoff, pečené jarní jehněčí stehno, hamburger, smažené ryby, kuřecí polévka s knedlíčky, bramborový hash se slaninou a cibulí, vynikající grilované sýrové sendviče, jablečné lívanečky či podmáslové sušenky.

Další knihy od tohoto autora

Under Pressure The Complete Keller: "French Laundry Cookbook" + "Bouchon" Bouchon The French Laundry Cookbook

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: