Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.
Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení. |
Under Pressure
vyprodáno |
Internetová cena:
|
1 512,00 Kč
|
Běžná cena:
|
1 890,00 Kč |
Zboží není skladem
|
Autor: |
Thomas Keller
|
Jazyk: |
anglicky |
Vazba: |
tvrdá |
Počet stran: |
295 |
Formát: |
28,7 x 28,7 cm |
ISBN/EAN: |
9781579653514 |
Nakladatel: |
Artisan |
Edice: |
kuchařky
/ Kuchařky
|
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.
Další knihy od tohoto autora
Diskuze
Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »
|