V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Upper Crust. Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques

Upper Crust. Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques
vyprodáno
Internetová cena: 792,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 990,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 448
Formát: 24,7 x 27,8 cm
ISBN/EAN: 9782081517073
Nakladatel: Flammarion
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

The quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the country’s bread baking tradition―along with variations assimilated from other world cultures―offers a vast repertoire. With an introduction to the history of French bread, guidelines to help the home baker select the right ingredients―grain and flour varieties, water, salt, and starter―this book details the step-by-step techniques and fundamentals of bread making: from feeding the starter, kneading and preparing the dough, and baking, to more than 100 recipes.

Eighteen expert bakers, pastry makers, or chefs share the sweet and savory recipes that have forged the French bakery’s enviable reputation―from round pain de campagne or olive and oregano bread to regional breads like fougasse or the Basque talos. A new generation of chefs have developed original creations such as black baguette with sesame, Matcha tea rolled bread, buckwheat and seaweed galets, and honey, fig, and hazelnut rye. A chapter devoted to traditional breads from all around the world, such as pita, focaccia, bagels, Georgian khachapuri, and Norwegian polar bread are reinterpreted in the French style. Recipes include pains surprise, croque-monsieur, onion soup with cheese croutons, and desserts such as pain perdu and kouign-amann. For each recipe, pictograms indicate the level of difficulty, time required, type of starter, and whether a recipe is gluten-free.

Review

Upper Crust: Homemade Bread the French Way; Recipes and Techniques by Marie-Laure Fréchet (Flammarion, Oct.) offers an introduction to the method used in France to create those sublime loaves. --LIBRARY JOURNAL

Eighteen bakers share their knowledge and recipes in this magnificent book that is a cookbook, a piece of art, and a trip to the best of bakeries in the world. The first 200 pages are devoted to the mechanics and technique of bread baking: scoring, kneading and more with a wealth of information and photographs. The recipes start on page 201 and they are impressive and labeled per difficulty level. There is a chapter on traditional breads from all around the world, such as pita, focaccia, bagels, Georgian khachapuri, and Norwegian polar bread are reinterpreted in the French style. This will be a must have for the bread baker. --EAT YOUR BOOKS

About the Author

Marie-Laure Fréchet regularly contributes to culinary magazines, founded a culinary festival, and is an avid home baker.

Valérie Lhomme is a food photographer who regularly works for magazines including Madame Figaro, Vogue, Travel in France, Saveurs, and Marie-Claire Idées.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: