Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.
Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení. |
The Sportsman
vyprodáno |
Internetová cena:
|
992,00 Kč
|
Běžná cena:
|
1 240,00 Kč |
Zboží není skladem
|
Autor: |
Stephen Harris
|
Jazyk: |
anglicky |
Vazba: |
pevná |
Počet stran: |
256 |
Formát: |
20,5 x 27 cm |
ISBN/EAN: |
9780714874951 |
Nakladatel: |
Phaidon |
Rok vydání: |
2017 |
Edice: |
kuchařky
/ Kuchařky
|
Named UK's best restaurant in the Estrella Damm National Restaurant Awards in 2016 and 2017 and Number 1 in the 2017 Square Meal UK Top 100 Restaurants outside London
For home cooks, Stephen Harris, the chef at the UK's #1 restaurant, The Sportsman, shares the age-old and modern techniques to perfect 50 British classics.
From all appearances, The Sportsman, in Whitstable, Kent, is a standard English seaside pub. Following years of hard work, Stephen Harris has transformed this bucolic locale into an internationally acclaimed restaurant serving innovative regional cuisine that has earned it the top spot in Britain - and a cult following around the world. The simple, stylish recipes in Harris's debut cookbook epitomize all that's great about British cooking, and showcase his pared-back style, while his personal writings and memorabilia provide rare insight into an extraordinary life.
Photography by Toby Glanville
Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)
Diskuze
Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »
|