V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Sommelier's Guide To Wine

 Everything You Need to Know for Selecting, Serving, and Savoring Wine like the Experts

Sommelier's Guide To Wine
vyprodáno
Internetová cena: 312,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 390,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 232
Formát: 12,2 x 24,3 cm
ISBN/EAN: 9781579127763
Nakladatel: Black Dog & Leventhal
Rok vydání: 2011
Edice: Víno, destiláty, nápoje / Kuchařky

This updated and revised edition is the essential guide for aspiring wine connoisseurs who are seeking the knowledge and confidence of a C.I.A. wine professional. Written by a leading wine educator from the esteemed Culinary Institute of America, The Sommelier's Guide to Wine is an engaging, in-depth introduction to the often-intimidating world of wine. This fully updated guide provides a basic text for wine aficionados. Created in a handy size and format, it gives wine lovers the confidence and savvy to navigate the wine list in a restaurant or the aisles of the local wine store. Foodies, wine expert wannabes, wait staff, and wine lovers alike can learn how to present, serve, drink, and store wine just like a sommelier. The guidebook explains different wine styles, grape types, wine regions, and includes tips on how to properly pair wines with specific foods. Learn about all the new wine trends, too. It's the perfect introduction to the complex world of wines.

About the Author

Born in London, Brian H. Smith was educated and worked in the wine trade in England before moving to the United States. He has taught and lectured extensively here and abroad, and for the past 15 years has been one of the leading wine educators at the renowned Culinary Institute of America. He is the co-author of Exploring Wine: The Culinary Institute of America's Complete Guide to Wines of the World (2001). He lives in Kingston, New York.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: