V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


India

 Cookbook

India
vyprodáno
Internetová cena: 999,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 249,00 Kč
Zboží není skladem
Jazyk: anglický
Vazba: pevná + plátěná taška
Počet stran: 990
Formát: 270 x 180
ISBN/EAN: 9780714859026
Nakladatel: Phaidon
Odkaz na stránky nakladatele: http://www.phaidon.co.uk/store/food-cook/india-9780714859026/
Edice: kuchařky / Kuchařky

Doing for India what The Silver Spoon did for Italy and 1080 Recipes did for Spain, India contains 1,000 easy-to-follow, authentic recipes covering the length and breadth of the country.

  • The definitive book on Indian home cooking, with simple and authentic recipes from every region brought together by an acclaimed Indian food writer
  • Covers every type of Indian dish from breads, pickles and chutneys, to starters, snacks and desserts, as well as vegetable, fish and meat main dishes and curries
  • Explains Indian ingredients, cooking techniques and culinary history so that anyone can cook their favourite Indian dishes in the authentic way
  • More than 1,000 traditional recipes, fully explained and adapted for modern kitchens
  • Indian food is now more popular and fashionable than ever

 

India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is written by an Indian culinary academic and cookbook author who lives and works in Delhi, and the recipes are a true reflection of how traditional dishes are really cooked all over India. They have been carefully edited to ensure that they are simple to follow and achievable in western kitchens, with detailed information about authentic cooking utensils and ingredients. Indian food has been hugely popular in the UK for many years, and the appetite for Indian food shows no sign of diminishing. Now, for the first time, a definitive, wide-ranging and authoritative book on authentic Indian food is available, making it simple to prepare your favourite Indian dishes at home, alongside less well-known dishes such as bataer masalydaar (marinated quails cooked with almonds, chillies and green cardamom), or sambharachi kodi (Goan prawn curry with coconut and tamarind). The comprehensive chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys contain a wide variety of recipes rarely seen in Indian cookbooks, such as bagarkhani roti (a rich sweet bread with raisins, cardamom and poppy seeds) and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle). India is the only book on Indian food you'll ever need.

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

V distribuci

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy