Vážení zákazníci, do 10. 2. probíhá inventura našeho skladu. Objednávky vytvořené v tomto období budou expedovány až po jejím ukončení. Děkujeme za pochopení.
Kniha šéfkuchaře, který cestuje po světě a vede semináře o grilování, pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu, přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže, masa i zeleniny. Vybírat si můžeme mezi předkrmy, které lákají hosty na hlavní událost večera (například krevetový špíz se sladkokyselou čili omáčkou), a hlavními jídly – za pozornost stojí třeba výborný platýs s ananasem, kachní prsa s bylinkami či jamajská vepřová žebra. Na grilu můžeme připravit také překvapivě široký výběr sladkých jídel – budou stylovou tečkou zahradního grilování. Kniha nám jistě pomůže učinit z grilování radostnou událost.