V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Monocle Guide to Drinking & Dining

The Monocle Guide to Drinking & Dining
vyprodáno
Internetová cena: 1 192,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 490,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 338
Formát: 20 x 26,5 cm
ISBN/EAN: 9783899556681
Nakladatel: Gestalten
Rok vydání: 2016
Edice: Populárně naučné / Populárně naučné

This is a handbook for anybody who enjoys simple, honest food but can do without the foam, fuss and trickery it’s often served with. It’s also about the other elements that make a great meal: honed hosting skills, sourcing the best produce and using the sharpest kitchen kit. Plus, Monocle offer a global hit-list of must-visit restaurants from Adelaide to Zürich and the freshest markets, shops and producers. It is essential reading for anyone who wants to turn their love of food into a livelihood. Expect advice on everything from starting a bar to rolling out a restaurant chain or penning a cookbook. There are also recipes from Monocle’s favourite restaurants, plus a selection of timetested dishes developed by the team in Monocle’s London kitchen.

Food for thought takes the form of zesty essays and dinner-time discussions with admired names from the worlds of architecture, hospitality, art and more.

On the menu: — The world’s finest restaurants, cafés and bars — Advice on starting a food firm — My Last Meal – the imagined final feasts of some high-profile personalities — How to host your own intimate dinner party — A batch of recipes from esteemed chefs, plus lip-smacking dishes from Monocle’s own repertoire — Tools of the trade for your kitchen.

Monocle was launched by Tyler Br?lé in 2007 as a monthly magazine briefing on global affairs, business, culture, design, and much more. Today, Monocle is a complete, media brand with a suite of travel guides under its belt, a 24-hour radio station, a film-rich website, retail ventures around the globe, and cafés in Tokyo and London. Besides their London HQ they have seven international bureaux in New York, Toronto, Istanbul, Singapore, Tokyo, Zurich, and Hong Kong. At their core is the simple belief that there will always be a place for a print brand that is committed to telling fresh stories and sending photographers on assignments.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7 ukázka z knihy č.8

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: