V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


How to Hygge: The Secrets of Nordic Living

Akce
How to Hygge: The Secrets of Nordic Living
vyprodáno
Cena v akci: 290,00 Kč
Internetová cena: 490,00 Kč
Běžná cena: 490,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 208
Formát: 17,1 x 22,6 cm
ISBN/EAN: 9781509834860
Nakladatel: Bluebird
Rok vydání: 2016
Edice: Populárně naučné / Populárně naučné

The Danish coziness philosophy is fast becoming the new French living in terms of aspirational lifestyle books and blogs. There are countless viral articles comparing the happiness levels of Americans versus Danes. Their homes are more homey; their people are more cheerful. It's an attitude that defies definition, but there is a name for this slow-moving, stress-free mindset: hygge (pronounced hoo-ga ). Hygge values the idea of cherishing yourself: candlelight, bakeries, and dinner with friends; a celebration of experiences over possessions, as well as being kind to yourself and treasuring a sense of community.

How to Hygge by chef and author Signe Johansen is a fresh, informative, lighthearted, fully illustrated how-to guide to hygge. It's a combination of recipes, helpful tips for cozy living at home, and cabin porn: essential elements of living the Danish way which, incidentally, encourages a daily dose of healthy hedonism. Who can resist that?

SIGNE JOHANSEN is a writer and cook who grew up in Norway. After graduating from the University of Cambridge, she trained at Leiths School of Food and Wine in London, worked in several of the UK's top restaurants, and then completed a master's degree at the University of London. The author of the critically acclaimed Scandilicious cookbooks and contributor to a dozen other books on food and restaurants, her recipes have appeared in The Times, Sunday Times, and Marie Claire. Johansen lives in London.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: