V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Vegetable Sushi Cookbook

Vegetable Sushi Cookbook
vyprodáno
Internetová cena: 576,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 720,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 112
Formát: 19 x 24,9 cm
ISBN/EAN: 9781568365701
Nakladatel: Kodansha
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

Simple, healthy, and delicious vegetable sushi from Japan’s most popular vegetarian blogger.

The Vegetable Sushi Cookbook is the brainchild of Izumi Shoji, a hugely popular blogger in Japan, who shares her expertise in taking a wide variety of vegetables and transforming them into delicious and healthy sushi meals. Each recipe has been chosen for its nutritious ingredients and delightful taste, and is easy to make with basic cooking skills and no special tools. If an ingredient might be difficult to find in some areas, Shoji provides suggestions for alternatives.

The author covers the entire range of sushi dishes, from nigiri-zushi (the familiar fish-atop-rice style) to maki-zushi (rolled sushi) and chirashi-zushi (scattered sushi). Readers will also find the oshi-zushi style,  a favorite in the Osaka area. In addition, Shoji explains in great detail, and with many photographs, the various methods of preparing vegetables for use in sushi dishes, from grilling and frying to steaming, simmering, and pickling.  A vivid, full-color photograph accompanies each dish.

The author is a self-taught home cook, not a professional chef, and readers will relate to her friendly voice and practical approach to food preparation. The Vegetable Sushi Cookbook offers a unique and flavorful way to enjoy one of the world’s healthiest and most palate-pleasing cuisines.

About the Author

Izumi Shoji is a Tokyo resident and mother, who turned her interest in vegetarian cooking into a highly successful blog – Vege Dining: Yasai no gohan (vegetable dinners) – in February 2007.  The blog, with its daily recipes, quickly made an impact on the blogosphere and can boast tens of thousands of visitors a day. Her first book, featuring recipes from Vege Dining, was released in Japanese in March 2008, and has sold over 70,000 copies. Shoji has been featured in numerous Japanese magazine articles and has regular columns in several. She has published a total of 57 in books in Japanese; The Vegetable Sushi Cookbook is the only one in English.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: