V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Tuscany (bazar)

 The ultimate cookbook of authentic and traditional Tuscan dishes.

Akce
Tuscany (bazar)
Bazar
Cena v akci: 424,00 Kč
Internetová cena: 712,00 Kč
Běžná cena: 890,00 Kč
Zboží není skladem
Jazyk: anglický
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 272
Formát: 270 x 180
ISBN/EAN: 9780714860787
Nakladatel: Phaidon
Edice: kuchařky / Kuchařky

Se slevou nabízíme mírně poškozený exemplář

  • A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today
  • Recipes are accompanied by texts detailing traditional Tuscan ingredients, producers, food markets and speciality stores
  • Contains specially commissioned photography of landscapes and products from all provinces of Tuscany, from Florence and Siena to Pisa and Lucca
  • All-new, authentic and easy-to-follow recipes from the Silver Spoon kitchen, ranging from simple crostini to delicious desserts

 

Featuring more than 50 simple, authentic recipes, Tuscany is a culinary journey exploring local food traditions, producers, world-class wines, including Chianti, and ingredients such as truffles, artisan salami, and lardo di Colonnata (a type of preserved pork fat). Beyond the rural landscape studded with cypress trees, gently rolling hills and traditional farmhouses that everybody knows, Tuscany is renowned for a remarkable culinary tradition that still exists to this day. Over 150 specially commissioned colour photographs reveal a side of the region and its food that many tourists never experience, providing a unique visual journey around one of the world's best food regions.

The book is organized by province, with the recipes integrated throughout the book to reveal their true origins. Authentic favourites include Pappardelle all'Anatra (Pappardelle with Duck), Pappa col Pomodoro (Tomato and Bread Soup) and Castagnaccio alla Pistoiese (Pistoia Chestnut Cake), and every recipe is accompanied with easy-to-follow instructions, whether for a kitchen novice or a seasoned chef.

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: