V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets

Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
vyprodáno
Internetová cena: 455,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 569,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 176
Formát: 19,5 x 23,8 cm
ISBN/EAN: 9781743796849
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

Torta della Nonna brings together 55 of the best Italian sweet recipes from Emiko Davies' books, Florentine, Acquacotta and Tortellini at Midnight, plus five brand new recipes.

Across eight chapters, this stunning collection features classic well-known recipes, as well as family recipes passed from generation to generation.

The 60 recipes include sweet Italian breakfasts (including Lemon and ricotta cake, Italian brioche croissants and Little custard and quince jam pies); classic treats from nonna's oven (Hazelnut cake, Chocolate and amaretti flan, Stuffed peaches); snacks (Rosemary and sultana buns, Sweet breadsticks, Strawberries and wine); biscuits (Red crown biscuits, Almond biscotti, Polenta biscuits); recipes for celebrations(Florentine cake; Honey and nut pastries; Chocolate-filled sponge roll); treats to eat with a spoon (Baked rice pudding; Coffee-laced ricotta; Zuppa Inglese); frozen treats(Milk gelato; Plum sorbet; Gianduia semifreddo); and five essentials any Italian cook needs up their sleeve.

Alongside Emiko Davies' evocative storytelling and beautiful photographs, all shot in Tuscany, from Florence to the Silver Coast, Torta della Nonna will bring the sweet tastes and romance of Italy into your home.


About the Author

Emiko Davies is a food writer and "Food52" and "Cucina Corriere" columnist living in Tuscany. She first arrived in Florence with nothing but a suitcase and some broken Italian, but it soon stole her heart and inspired her to begin her now five-year-old blog about Tuscan food, its history, and its almost strict adherence to traditions. She is considered an international authority on Florentine food, with a weekly column for "Food52" called "Regional Italian Food," and a biweekly column for Italian newspaper "Corriere della Sera," among other features. She is also an accomplished photographer and has had her images featured in "Kinfolk" and "Maeve Magazine."

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8

 

Další knihy od tohoto autora

Gohan: Everyday Japanese Cooking Acquacotta: Recipes and Stories from Tuscany's Secret Silver Coast Tortellini at Midnight: and other heirloom family recipes from Taranto to Turin to Tuscany Florentine: The True Cuisine of Florence

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: