V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Vegan Chinese Kitchen

 Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook

The Vegan Chinese Kitchen
vyprodáno
Internetová cena: 719,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 899,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Formát: 19,6 x 26,1 cm
ISBN/EAN: 9780593139707
Nakladatel: Random House
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

100+ fresh, plant-based, umami-packed recipes that show the range of traditional and modern Chinese vegan cuisine from the creator of The Plant-Based Wok.

When Hannah Che decided to become a vegan, she worried that it would separate her from the traditions and food that her Chinese family celebrated. But that was before she learned about zhai cai, the plant-based Chinese cuisine that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over centuries to Buddhist temple kitchens.

In The Vegan Chinese Kitchen, through gorgeous photography, stories, and recipes, Hannah Che shows us the magic of this highly developed and creative tradition in which nearly every dish in the Chinese repertoire can be replicated in a meatless way, such as Blistered Dry-Fried String Beans or Sweet and Sour Tofu. You'll also find recipes that are naturally plant-based and as irresistible as they are nourishing, such as flaky scallion pancakes, corn stir-fried with peppers and pine nuts, or pea shoots braised in a velvety mushroom broth made with sesame-oil roux.

This book will delight vegans, vegetarians, and omnivores alike, inviting you to explore a whole world of flavors and ingredients.

About the Author

Hannah Che is a cook, writer, and photographer based in Portland, Oregon. Born and raised in Detroit, Michigan, she lived in China for several years with her family, and most recently, spent a year traveling throughout China and Taiwan training as a chef at the Guangzhou Vegetarian Culinary School. She is the creator of the blog The Plant-Based Wok.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: