V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking

The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking
vyprodáno
Internetová cena: 519,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 649,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 22,1 x 26,2 cm
ISBN/EAN: 9780241302149
Nakladatel: Dorling Kindersley
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

Break new ground with this spice book like no other, from food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations.

Spice profiles - organised by their dominant flavour compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and store, and more in-depth science to help you release the flavours and make your own spice connections. There is also a selection of recipes using innovative spice blends, based on the new spice science, designed to brighten your palate and inspire your own culinary adventures.

If you've ever wondered what to do with that unloved jar of sumac, why some spices taste stronger than others, or how to make your own personal garam masala, this inspirational guide has all the answers.

Explore the world's best spices, be inspired to make your own new spice blends, and take your cooking to new heights.

About the Author

Dr Stuart Farrimond, food scientist and author of the DK bestseller The Science of Cooking (2017), is a science and medical writer, presenter, and educator. He makes regular appearances on TV, radio, and at public events, and his writing appears in national and international publications, including The Independent, The Daily Mail, and New Scientist. He is the main author of this book and will reveal the science behind spices, in a way never before seen.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5

 

Další knihy od tohoto autora

The Science of Living: 219 reasons to rethink your daily routine Jak vaří šéfkuchaři. Všechno, co jste kdy chtěli vědět o vaření

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: