Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.
Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení. |
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine
mírně poškozeno - sleva
Akce
Bazar |
Cena v akci:
|
960,00 Kč |
Internetová cena:
|
1 352,00 Kč |
Běžná cena:
|
1 690,00 Kč |
Zboží není skladem
|
Autor: |
Cesare Casella
|
Jazyk: |
anglicky |
Vazba: |
tvrdá |
Počet stran: |
512 |
Formát: |
22,9 x 25,4 cm |
ISBN/EAN: |
9781584799900 |
Nakladatel: |
Stewart, Tabori & Chang Inc |
Edice: |
kuchařky
/ Kuchařky
|
Nabízíme 1 kus se slevou - 2 listy mírně poškozené.
Další kniha z edice STC (Mezinárodního kulinářského centra) je komplexním průvodcem tradiční italskou kuchyní. Díky této knize získáme dovednosti potřebné k dosažení skutečné italské chuti. Dvacet kapitol pokrývá kompletní italskou kuchyni, kniha začíná s obrovským množstvím základních receptů na předkrmy i rozličné okázalé dezerty. Následují kapitoly o výrobě sýrů, základních omáček, polévek, těstovin, rizota, pizzy, ryb, korýšů, masa a zeleniny. Všechny recepty a technické postupy jsou doplněny velkým množstvím "krok za krokem" návodných fotografií.
Diskuze
Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »
|