V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià

 10th Anniversary Edition

The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià
vyprodáno
Internetová cena: 872,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 090,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 384
Formát: 21,4 x 29 cm
ISBN/EAN: 9781838662899
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

A new edition of the iconic chef's globally bestselling home-cooking book, published on the 10th anniversary of its first release

What does Ferran Adrià eat for dinner ― and how did he feed the hard-working staff at his fabled elBulli, the first 'destination restaurant', nestled on the Mediterranean coast north of Barcelona? The Family Meal features a month's worth of three-course menus created for and by Ferran and his team ― meals that nourished and energized them for each evening's service. It's the first ― and only ― book of everyday recipes by the world's most influential chef, now with a brand-new foreword by Ferran himself.

Review

"Ferran Adrià is the most important, idolised, controversial and written-about chef of the last century." ― GQ

About the Author

Ferran Adrià joined the staff of elBulli in 1984 and rapidly progressed to become head chef. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been applauded ― and imitated ― around the world, and won three Michelin stars for elBulli, along with many other accolades. Since elBulli's closure in 2011, Ferran lectures internationally and has developed the elBullifoundation, a culinary academy and think tank on the site of the former restaurant.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6

 

Další knihy od tohoto autora

Unelaborated Products: Definition and Classification The Origins of Cooking: Palaeolithic and Neolithic Cooking What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine elBulli 2005-2011

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: