V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Ayurveda Kitchen

 Transform your kitchen into a sanctuary for health - with 80 perfectly balanced recipes

The Ayurveda Kitchen
vyprodáno
Internetová cena: 479,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 599,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 208
Formát: 19,8 x 24,1 cm
ISBN/EAN: 9781783253616
Nakladatel: Aster
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

'Anne Heigham has brought the ancient, timeless wisdom of Ayurveda into these energizing recipes that nourish the doshas.Anne Heigham has brought the ancient, timeless wisdom of Ayurveda into these energizing recipes that nourish the doshas.' Vasant Lad, BAM&S, MASc, Ayurvedic Physician

'Let food be your first medicine and the kitchen your first pharmacy.' Taittiriya Upanishad

By using the principles of Ayurveda, which is one of the fastest growing health practices, and a little vision, transform your kitchen into a space that nourishes your body, mind and soul.

With this beautiful introduction to Ayurveda, learn how to use your kitchen as a natural pharmacy to improve your health and prevent imbalances with key Ayurvedic ingredients, 80 perfectly balanced vegetarian recipes and simple home remedies. Ayurveda aims to bring health back into balance, nourishing agni (metabolic fire) and prana (life force), while clearing ama (metabolic waste or 'sludge').

Just imagine fresh, vibrant herbs growing, seeds sprouting and pickles fermenting. Discover how to perform a kitchen sadhana at the beginning of each season, mix your own spice blends and balance recipes according to what you need and how you feel.

Sections include:
Introduction to Ayurveda
Ayurveda and seasonal eating
The kitchen pharmacy
Recipes from the Ayurveda kitchen

Recipes include:
Sweet potato and pea tortilla
Nourishing spiced pumpkin soup
Refuelling rice and red lentil balls
Carrot and beetroot celebration cake

About the Author

Anne Heigham has a Masters in Ayurveda and is a qualified Kundalini and Children's Yoga teacher. She is one of the few advanced Amnanda and Moksha practitioners in the UK (specialist Ayurvedic therapies). For the past 11 years she has been treating clients and teaching yoga, during which time she also ran a hotel where she offered specialist Ayurveda retreats. She is married and has two children and her recipes have been developed with the whole family in mind. Her modern approach has been incredibly popular with her clients and she is constantly being asked for a recipe book.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: