V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Sabrina Ghayour: Feasts

Sabrina Ghayour: Feasts
vyprodáno
Internetová cena: 576,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 720,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 19,4 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781784722135
Nakladatel: Mitchell Beazley
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

The eagerly awaited follow-up to top 10 bestseller Persiana

Family, friends & food with a Middle-Eastern twist.

THE SUNDAY TIMES BESTSELLER

'Sabrina Ghayour knows how to throw a party: serve big dishes of beautifully spiced food and let everyone dig in.' - OLIVE

'Sabrina Ghayour's Middle-Eastern-plus food is all flavour, no fuss - and makes me very, very happy' - NIGELLA LAWSON

In Feasts, the highly anticipated follow up to the award-winning Persiana & no. 1 bestseller Sirocco, Sabrina Ghayour presents a delicious array of Middle-Eastern dishes from breakfasts to banquets and the simple to the sumptuous. Enjoy menus and dozens of recipes for celebrations and occasions with family & friends, such as summer feasts, quick-fix feasts and brunch.

Recipes include:

  • Whipped ricotta toasts
  • Savoury pork & fennel baklava
  • Tamarind sticky ribs
  • Grilled corn in harissa mayo
  • Roasted cod loins with wild thyme
  • Savoury pork & fennel baklava
  • Spiced rhubarb cake with cinnamon cream
  • White chocolate, cardamom & macadamia squares

Biographical Notes

A chef, food writer and cookery teacher, Sabrina Ghayour is one of the strongest voices in Middle Eastern food today and is best known for her simple and flavourful Middle-Eastern dishes.

With regular appearances at the BBC Good Food Show, Taste London and more, her work has featured in the Guardian, the Observer, Observer Food Monthly, The Times, The Sunday Times, the Evening Standard, The Independent, The Telegraph, delicious. magazine, Waitrose Food magazine, Sainsbury's Magazine and BBC Good Food magazine. She has also appeared on the BBC's Saturday Kitchen, Great British Menu and Masterchef, and Channel 4's Sunday Brunch.

Sabrina's debut cookbook, Persiana, was awarded 'Best New Cookbook' at the Observer Food Monthly awards 2014 and 'Book of the Year' at the 2015 Food & Travel Awards. Her follow up, Sirocco, debuted at no. 1 and was a Sunday Times bestseller.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5

 

Další knihy od tohoto autora

Flavour: Over 100 fabulously flavourful recipes with a Middle-Eastern twist Bazaar: Vibrant vegetarian and plant-based recipes Sirocco: Fabulous Flavours from the East

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: