V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Princess Pamela's Soul Food Cookbook

 A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes

Princess Pamela's Soul Food Cookbook
vyprodáno
Internetová cena: 760,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 950,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 15,6 x 22,9 cm
ISBN/EAN: 9780847858422
Nakladatel: Rizzoli
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

A new edition gives due to this long-lost classic that helped define soul food.
 
Princess Pamela ruled a small realm, but her powers ranged far and wide. Her speakeasy-style restaurant in Manhattan was for three decades a hip salon, with regulars from Andy Warhol to Diana Ross. Her iconic Southern dishes influenced chefs nationwide, and her cookbook became a bible for a generation who yearned for the home cooking left behind in the Great Migration. One of the earliest books to coin soul food, this touchstone of African-American cuisine fell out of print more than forty years ago.
 
Pamela’s recipes have the clarity gained from a lifetime of practice—cardinal versions of Fried Chicken and Collard Greens, but also unusual gems like Pork Spoon Bread and Peanut Butter Biscuits—all peppered with sage advice on living and loving. Her book stands out for its joie de vivre and pathos as well as the skill of its techniques and is now available for cooks everywhere to re-create these soul-satisfying dishes at home.
 
“If you lived in New York on big dreams and no money, Princess Pamela’s was where you wanted to eat. Quirky and clubby (the Princess didn’t let everybody in), her Little Kitchen served cheap cuts—tripe, chitlins’, pig tails—and made them taste like food for angels. You felt lucky to be there.”
—Ruth Reichl, author of My Kitchen Year

About the Author

Pamela Strobel was born in Spartanburg, South Carolina, and then came to New York to pursue her love of jazz. In 1965, Strobel opened her restaurant in the East Village, serving the soul food of her childhood while singing for guests alongside a band.

Matt Lee and Ted Lee have written three cookbooks, inclu ding The Lee Bros. Charleston Kitchen. They contribute to Bon Appétit, the New York Times, Fine Cooking, and Food & Wine.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: