V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Patisserie at Home: Step-by-step recipes to help you master the art of French pastry

Patisserie at Home: Step-by-step recipes to help you master the art of French pastry
vyprodáno
Internetová cena: 479,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 599,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 176
Formát: 21,6 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781849753548
Nakladatel: Ryland Peters & Small
Rok vydání: 2013
Edice: kuchařky / Kuchařky

Will Torrent is a rising star in the pastry world and in this, his first book, he aims to take the fear factor out of French pâtisserie. With step-by-step photography, a no-nonsense approach to the key pastry techniques and more than 60 beautifully illustrated recipes, this book will become an invaluable source of inspiration and a constant reference for all your favorite French-inspired sweet treats. There are chapters on Basic Techniques, Pâtisserie, Tarts, Petits Fours, Gâteaux & Desserts, and Bakery & Viennoiserie, and you’ll find recipes like chocolate and coffee éclairs, lemon tart, honey madeleines, brioche, macarons and red berry charlotte.

Will Torrent trained under Heston Blumenthal at the age of 16, won Young Chef of the Year in 2009 and has worked with top chefs such as Brian Turner and Gary Rhodes, as well as for illustrious London hotels, Claridges, The Dorchester, The Lanesborough, and three-Michelin-starred The Fat Duck. He has appeared on the BBC’s Sweet Baby James with James Martin. He is a pâtisserie consultant to a leading UK supermarket and he recently collaborated with Heston Blumenthal and Royal Chef Mark Flanagan to create Her Majesty The Queen’s Diamond Jubilee Picnic Hampers. He has recently been profiled by British press, such as The Guardian.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: