V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.
In Pasta, hungry and impatient gourmets will fi nd more than 50 delicious fresh or dry pasta dishes, all within the reach of the keen cook, many achievable within minutes. Pasta's huge variety of shapes, textures, colors, and flavors make it the ideal ingredient for starters, salads, main courses with meat, seafood, or vegetables—and even desserts (ravioli filled with chocolate!). Lasagne, ravioli, or spaghetti are part of our everyday life, and this cookbook will prove indispensable for all those who love unfussy yet utterly delicious food.
French chef Valéry Drouet is a regular contributor to the food pages of women’s magazines, the author of numerous cooking books, and a food stylist for the advertising industry.
Pierre-Louis Viel is a professional photographer specializing in food and table decoration (www.pierrelouisviel.com).
Highlights:
• More than 50 simple and delicious pasta dishes with and without meat
• Clear and detailed instructions to make your own fresh pasta and to color it
• Cooking tips make even beginners feel confi dent about their ability to try variations on old classics or to explore truly unusual ideas