V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Palestine on a Plate: Memories from my mother's kitchen

Palestine on a Plate: Memories from my mother's kitchen
vyprodáno
Internetová cena: 712,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 890,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 19,1 x 25 cm
ISBN/EAN: 9781910254745
Nakladatel: Jacqui Small
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

There has been a huge surge of interest in Middle Eastern food in recent years but very few cookery books that focus on the food of Palestine.  While many countries in the Middle East have dishes in common, each country has its own interpretation and style. 

Palestine on a Plate  showcases the wide-ranging, vibrant and truly delicious dishes of this country and introduces the reader to traditional Palestinian methods, cooking styles and flavours.  Furthermore it presents recipes from the Palestinian home, rather than those traditionally found in restaurants and in most booksWhereas many contemporary Middle Eastern cookery books offer a modern interpretation of ancient recipes, which dilute their authenticity, the recipes in this cookbook are the real deal.

This practical cookery book will feature colourful, gorgeous photography evoking the vibrancy and romance of the country.

Joudie Kalla has been working as a chef in London for 16 years. She is Palestinian and focuses her cooking around this particular Middle Eastern cuisine, all the while removing misconceptions of Middle Eastern food being little more than greasy kebabs by creating healthy, vibrant, moreish dishes that are easy to make and packed full of goodness. She trained at the prestigious Leith's School of Food and Wine and has worked at restaurants such as Pengelley's (a Gordon Ramsey restaurant), under Ian Pengelley, Daphne's and Papillon with Michelin-starred chef David Duverger.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: