V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

New French Table

New French Table
vyprodáno
Internetová cena: 695,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 869,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Formát: 19,8 x 25,3 cm
ISBN/EAN: 9781784722210
Nakladatel: Mitchell Beazley
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

The women behind the Roux empire celebrate French home cooking as it is today: fresh, elegant and deliciously simple.

'From traditional family feasts to delightful simple snacks, this is a book to make mealtimes special' - Michel Roux Jr

Simple family food forms the heart of French gastronomy. In New French Table, mother-and-daughter team Emily and Giselle Roux share a completely fresh take on classic and contemporary recipes, creating a modern bible for today's lifestyle.

Drawing upon their experience working in Roux restaurants and fond memories of cooking together, they prove that French food is not only easy and approachable, but light, fresh and bursting with flavour. From the provincial home cooking of the Ardeche to the sweet treats of Brittany, this unique collection of recipes shows how the French kitchen has evolved to suit a modern lifestyle - with delicious recipes for every day; family dinners; lighter soups and salads; new trends; international influences; and big feasts to feed a crowd.

Biographical Notes

Giselle Roux was born in the Ardèche. She has worked in the restaurant business for many years and now works alongside her husband, Michel Roux Jr, as the secretary at Le Gavroche restaurant in London.

Emily Roux is the daughter of Michel and Giselle Roux. She trained as a chef at the Institut Paul Bocuse in Lyon before moving to Paris to work at the Michelin-starred restaurant Akrame. She is now back in London, where she is working as a consultant in the food industry. She also has a monthly column in Decanter magazine.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: