V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Liguria: The Cookbook. Recipes from the Italian Riviera

Liguria: The Cookbook. Recipes from the Italian Riviera
vyprodáno
Internetová cena: 952,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 190,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 20,4 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9780847870615
Nakladatel: Rizzoli
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

This book presents to an American audience the cuisine of Liguria—the Italian Riviera—full of dishes that are inventive, inherently seasonal, waste-conscious, plant-forward, and geared toward the home cook.

Italian cuisine never goes out of style. Yet while many are familiar with various regional cuisines of Italy, one of its most gastronomically rich regions has been largely overlooked: Liguria, home of focaccia, pesto, and the Cinque Terre.
 
Award-winning author and food writer Laurel Evans has been immersed in the cuisine of Liguria for 15 years, ever since her Italian boyfriend (now husband, and the photographer for this book) brought her to his family’s hillside villa in Moneglia on the Mediterranean coast. There, Evans immersed herself in kitchens, restaurants, and markets, building relationships with the chefs, shopkeepers, producers, and nonne who drive the local cuisine. This book showcases all that she discovered: a cuisine that is beautiful but humble, plant-based and waste-conscious at its core, with a particular spirit and history that she unravels for readers new to the region.
 
From the ultimate pesto, to the definitive focaccia recipe coaxed out of local bakers, to recipes for lesser-known Ligurian specialties like Cappon Magro, Liguria: The Cookbook offers readers a personal journey into the heart of the cuisine of this timeless yet ever-evolving region.
 

About The Author

Laurel Evans is an award-winning cookbook author, television personality, and food editor, raised in Texas and based in Milan and Liguria.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: