V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Le Manoir aux Quat'Saisons. The Story of a Modern Classic

Le Manoir aux Quat'Saisons. The Story of a Modern Classic
vyprodáno
Internetová cena: 1 232,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 540,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 480
Formát: 22,6 x 29,6 cm
ISBN/EAN: 9781408816905
Nakladatel: Bloomsbury
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

A personal tour of Raymond Blanc's legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens.

Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat'Saisons is a bastion of haute cuisine and a beacon of l'art de vivre. It is also the only country house hotel in Britain to have held two Michelin stars for more than three decades, presided over by the great chef Raymond Blanc.

This book is Raymond's personal tour of Le Manoir through the four seasons; the ultimate host, he lovingly reveals the stories behind rooms that are luxuriously appointed and gardens that are ravishingly beautiful. But it is food that is at the heart of Le Manoir, and here you will find the recipes for one hundred and twenty of its most celebrated dishes, which range from those that can be recreated at home - such as Soupe au pistou and Soufflé de rhubarbe - to the sensational creations - including Th?me sur la tomate and Cassolette d'abricot - which have earned the restaurant its status as one of the world's legendary gastronomic destinations.

With spectacular photography of the luxurious rooms and the ravishing gardens, as well as beautiful and witty illustrations, the fairy tale of Le Manoir aux Quat'Saisons has been brought charmingly to life.

Raymond Blanc is one of the world's great chefs. Totally self-taught, his passion for food was sparked at an early age by the terroir of his native Franche-Comt.. Le Manoir aux Quat'Saisons, Raymond's finest achievement, is the only country house hotel in Britain to have retained two Michelin stars for more than three decades.

Over the years, Raymond has made a number of acclaimed BBC television series and written many books, including Blanc Mange, Blanc Vite and Kitchen Secrets. In 2008 he was awarded an honorary OBE for his services to culinary excellence, and in 2013 he received the Ordre National de la L.gion d'Honneur, the highest decoration in France.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4

 

Další knihy od tohoto autora

The Lost Orchard: A French chef rediscovers a great British food heritage Kitchen Secrets

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: