V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Kitcho: Japan's Ultimate Dining Experience

Akce
Kitcho: Japan's Ultimate Dining Experience
vyprodáno
Cena v akci: 448,00 Kč
Internetová cena: 752,00 Kč
Běžná cena: 940,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
Počet stran: 192
Formát: 23,6 x 29,2 cm
ISBN/EAN: 9784770031228
Nakladatel: Kodansha International
Rok vydání: 2010
Edice: kuchařky / Kuchařky

KAISEKI has evolved into a highly formalised, artistic, multi-course meal that celebrates the seasons by using only fresh, natural and local ingredients. It is described as perfection on a plate by Time magazine. Standing at the pinnacle of Japanese cuisine, Kitcho is heralded by many as Japan's top restaurant. This book leads the reader behind well-guarded doors to the secrets, recipes, techniques, and philosophy of one of the world's premiere restaurants. Master Chef Kunio Tokuoka is a magician in the kitchen, yet his approach to cooking is alarmingly simple. How does he draw out the best flavours for a hearty stock? How can he cook a fish so that it becomes a transforming experience for even the most jaded diner? At Kitcho, a full-course meal is a multisensory experience to be savoured on many levels. It can be a revelation. It can change the way people think about food. This book will do the same. For the first time, the methods and thinking behind one of the world's greatest culinary traditions is unveiled from the source.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: