V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Japan: Japanese Cuisine for Beginners

Japan: Japanese Cuisine for Beginners
vyprodáno
Internetová cena: 319,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 399,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
ISBN/EAN: 9783848007547
Rok vydání: 2015
Edice: kuchařky / Kuchařky

In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits.

This book introduces readers to the essence of Japanese cuisine: what are the basic ingredients and utensils? Which basic recipes need one know to cook Japanese style? Why is rice so important that the word "gohan" (rice) also means "meal"? More than 50 recipes of traditional yet simple Japanese dishes are explained step-by-step with tips and variants.

Paris-based Laure Kié was born in Tokyo to a Japanese mother and a French father. Since her early years, she has been familiar with the traditions and secrets of Japanese cuisine thanks to frequent stays in her mother’s country. She shares the countless facets of Japanese culinary art in cooking classes.


Highlights:
• Japanese cuisine is healthy, varied, balanced, aesthetic—and tastes good!
• Basic recipes, noodles, yakitori, sushi, onigiri, meat, fish, and desserts
• Sophisticated but easily prepared dishes for all tastes
• Information on ingredients and utensils
• Tips for preparing and modifying the recipes
• Hundreds of recipes and step-by-step photographs

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7 ukázka z knihy č.8 ukázka z knihy č.9 ukázka z knihy č.10

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: