V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


I Love New York: Ingredients and Recipes

I Love New York: Ingredients and Recipes
vyprodáno
Internetová cena: 1 112,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 390,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 512
Formát: 21,3 x 27,7 cm
ISBN/EAN: 9781607744405
Nakladatel: Ten Speed Press
Rok vydání: 2013
Edice: kuchařky / Kuchařky

From the acclaimed team behind Manhattan’s three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York.

After landing rave reviews for their transformation of Eleven Madison Park from a French brasserie into a fine dining restaurant, chef Daniel Humm and general manager Will Guidara decided to refashion Manhattan’s ultimate destination restaurant into a showcase for New York’s food artisans. Instead of looking abroad for inspiration, Humm and Guidara headed to their own backyards, exploring more than fifty farms in the greater New York area and diving into the city’s rich culinary heritage as a cultural melting pot.
 
In I Love New York, Humm and Guidara present an in-depth look at the region’s centuries-old farming traditions along with nearly 150 recipes that highlight its outstanding ingredients—from apples, celery root, and foie gras to nettles, pork, scallops, and venison. Included among these dishes designed explicitly for the home cook are reinterpretations of New York classics, like Oyster Pan Roast, Manhattan Clam Chowder, and the Bloody Mary. Lushly illustrated with photographs of the area’s dramatic landscapes and the farmers who tend the land, this unique ode introduces the concept of New York regional cuisine as it celebrates the bounty of this exceptional state.

A native of Switzerland, DANIEL HUMM began his culinary training at a young age and went on to cook in many of the finest Swiss hotels and restaurants. Humm earned his first Michelin star at the age of twenty-four as the executive chef at Gasthaus zum Gupf in the Swiss Alps. In 2003, he moved to the United States and became executive chef at San Francisco’s Campton Place, where he received four stars from the San Francisco Chronicle. Three years later, he became executive chef of Eleven Madison Park.

Hailing from Sleepy Hollow, New York, WILL GUIDARA has been immersed in the restaurant industry since the age of thirteen. He is a graduate of the school of hotel administration at Cornell University and attended culinary school in the north of Spain. Guidara trained in the dining rooms of Tribeca Grill, Spago, and Tabla and opened the restaurants at the Museum of Modern Art before becoming the general manager of Eleven Madison Park in 2006.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7 ukázka z knihy č.8 ukázka z knihy č.9

 

Další knihy od tohoto autora

The NoMad Cookbook

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: