V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


I Know How To Cook

 US edition. The bible of traditional French home cooking, with over 1,400 recipes.

I Know How To Cook
vyprodáno
Internetová cena: 1 032,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 290,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: tvrdá
Počet stran: 1072
Formát: 18 x 27 cm
ISBN/EAN: 9780714857367
Nakladatel: Phaidon
Edice: kuchařky / Kuchařky

The bible of traditional French home cooking, I Know How to Cook is to France what The Silver Spoon is to Italy A best-seller since its first publication in 1932, with millions of copies sold in France, it is now available in English for the first time * Reveals all the secrets of good, simple French cooking, the foundations of modern cuisine * Contains more than 1,400 authentic, simple and easy-to-follow recipes, fully updated for modern kitchens by experts in classic French cooking * French bistro food has grown hugely in popularity, and I Know How to Cook demonstrates how easy and accessible classic dishes like boeuf bourguignon and tarte tatin can be I Know How to Cook is the first English translation of France's cookery bible, Je sais cuisiner by Ginette Mathiot. First published in 1932, it is to France what The Silver Spoon and 1080 Recipes are to Italy and Spain: the indispensable cookbook for every household. With more than 1,500 recipes, Mathiot guides the reader through all the classics of French cuisine, both simple and elaborate, with a clear and authoritative voice. For the first time this classic work has been fully updated to suit modern kitchens, and the book offers up all the secrets of fabulous French home cooking. Ginette Mathiot (1907–1998), Officier de la Legion d'Honneur, taught three generations how to cook in France and is the ultimate authority on French home cooking. She wrote more than 30 best-selling cookbooks, covering all subjects in French cuisine. Je sais cuisiner was her definitive, most comprehensive work, which brings together recipes for every classic French dish.

Další knihy od tohoto autora

I Know How To Cook (bazar) France: The Cookbook Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling The Art of French Baking

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

V nakladatelství

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: