V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


How to Eat Better: How to Shop, Store & Cook to Make Any Food a Superfood

 How to Eat Better: How to Shop, Store & Cook to Make Any Food a Superfood
vyprodáno
Internetová cena: 552,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 690,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 20,2 x 24,8 cm
ISBN/EAN: 9781784721916
Nakladatel: Mitchell Beazley
Edice: kuchařky / Kuchařky

Double the nutrition in every ingredient with this unfaddy blueprint for a healthier life, with more than 80 easy recipes.

'James Wong brings some welcome sanity to the world of healthy eating...its genius is his advice on how to get more nutrition from fruit and veg. It's fascinating, and better than cutting out food groups or paying for so-called superfoods' - delicious. magazine

SELECT a Braeburn apple over a Fuji and get almost double the antioxidants from a fruit that tastes just as sweet.

STORE strawberries on the counter, instead of in the fridge, and in just four days they will quadruple their heart-healthy compounds.

COOK broccoli with a teaspoon of mustard and send its levels of cancer-fighting potential skyrocketing ten-fold.

Between the rush to keep up with the latest miracle ingredient, anxiety about E-numbers and demonization of gluten/dairy/sugar (or the next foodie villain du jour) many of us are left in a virtual panic in the supermarket aisle. Tabloid headlines, 'free-from' labels and judgemental Instagram hashtags hardly help matters - so what should we be buying?

How to Eat Better strips away the fad diets, superfood fixations and Instagram hashtags to give you a straight-talking scientist's guide to making everyday foods far healthier (and tastier) simply by changing the way you select, store and cook them. No diets, no obscure ingredients, no damn spiralizer, just real food made better, based on the latest scientific evidence from around the world. With over 80 foolproof recipes to put the theory into practice, James Wong shows you how to make any food a superfood, every time you cook.

Biographical Notes

James Wong is a Kew-trained botanist, writer and broadcaster based in London, England. He is the author of the bestselling books Grow Your Own Drugs, Homegrown Revolution and RHS Grow for Flavour, as well as a presenter of programmes including BBC2's award-winning Grow Your Own Drugs and Countryfile and Radio 4's Gardeners' Question Time. James is co-presenting a major new BBC primetime series on the science of food.

Dr Emma Derbyshire is a registered Public Health Nutritionist and award-winning health writer. She is the director of consultancy Nutritional Insight Limited.

Další knihy od tohoto autora

Pěstujeme dobrou chuť - Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: