V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


How to be Gluten-Free and Keep Your Friends

How to be Gluten-Free and Keep Your Friends
vyprodáno
Internetová cena: 359,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 449,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 160
Formát: 16,6 x 21,6 cm
ISBN/EAN: 9781787132917
Nakladatel: Quadrille
Rok vydání: 2019
Edice: kuchařky / Kuchařky

Supermarkets now stock gluten-free options, everyone - from restaurants to your gran - has at least heard of the term, and most importantly, you've never felt better. So why is it still so tricky to navigate life as a gluten-free diner? From going out for dinner, to staying in with friends, it can be a challenge to cook, eat and socialise in a world of gluten eaters.

How to be Gluten-Free and Keep Your Friends helps you to go about your life without compromises, excuses or apologies. Instead, you'll be armed with 50 fresh, exciting and globally-inspired gluten-free recipes you can cook for yourself, your friends and your family (without hearing any complaints!), as well as tips, tricks and hacks for being a better more easygoing gluten-avoider.

Your options will open up, you'll enjoy a whole new menu of food, and your friends... well, they'll never have a bad word to say again!

About the Author

Anna Barnett writes the Grazia food pages, supplies recipes for Vogue, and contributes a weekly column to the Evening Standard online. She regularly hosts pop-up restaurants, collaborates with brands and caters private events. She has worked in events and celebrity booking for MTV and Channel 4. She published her debut cookery book `Eat the Week' in 2015 and spent several years writing `The Reluctant Vegetarian' blog for The Independent.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

V distribuci

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy