V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Home-Made Cheese: Artisan cheesemaking made simple

 From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home

Home-Made Cheese: Artisan cheesemaking made simple
vyprodáno
Internetová cena: 439,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 549,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 208
Formát: 22,8 x 27,9 cm
ISBN/EAN: 9780754832423
Nakladatel: Lorenz Books
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

Featuring 40 classic cheeses, including mozzarella, Cheddar, Stilton, Gouda, Brie and other popular varieties, this book tells you all you need to know about how to set up a home dairy. It covers the importance of food safety and hygiene; where and how to source milk; an accessible overview of the biochemical processes involved; and essential techniques such as milling, draining, pressing, salting, rind-washing, introducing moulds or yeasts, maturing and storing. With over 475 photographs and a user-friendly troubleshooting section, this volume will enable you to develop the skills required, whatever your previous experience or level of expertise.

• How to make more than 40 dairy products, including butter, cream and yogurt as well as fresh, soft, hard, ripened, matured, lactic and mould-ripened cheeses
• An expert’s step-by-step guide from renneting, cutting and milling to draining, salting, pressing and maturing
• Easy-to-follow techniques for the home dairy, by an artisan cheesemaker and teacher, demonstrated in over 475 beautiful photographs

About the Author: As head cheesemaker at Lyburn Farm, Paul Thomas created award-winning new cheeses, before setting up Thimble Cheesemakers with his wife, Hannah, to produce the soft raw-milk cheeses Little Anne and Dorothy. Paul also provides technical support to many cheese manufacturers all over Europe, and runs popular cheesemaking courses at the School of Artisan Food and the River Cottage Cookery School.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: