V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Grand Livre de Cuisine: Desserts

 Alain Ducasses's Desserts and Pastries

Grand Livre de Cuisine: Desserts
vyprodáno
Internetová cena: 2 552,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 3 190,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 584
Formát: 134 x 305
ISBN/EAN: 9782848440163
Nakladatel: Abrams
Odkaz na stránky nakladatele: http://www.abramsbooks.com/Books/Grand_Livre_de_Cuisine__Desserts-9782848440163.html
Edice: kuchařky / Kuchařky

In this magnificent volume, the second in the Grand Livre de Cuisine series, celebrated chefs Alain Ducasse and Frédéric Robert comprehensively cover the art of making desserts, pastries, candy, and other sweets. Everything is here--mousses and fondants; cookies and cakes; ice creams and sorbets; bonbons and nougats; fruit tarts, profiteroles, and sweet cr?pes

The book's 250 mouth-watering recipes range from traditional treats such as peach melba, candied apples, and oeufs ? la neige to audacious concoctions such as tropical fruit-stuffed ravioli and coconut-encrusted lollipops. Decidedly French yet international in flavor, the book presents the authors' masterful takes on American cheesecake; Italian cannolis, zuppa inglese, and tiramis? and the Austrian confections known as viennoiseries. Organized by main ingredient, the Grand Livre's structure epitomizes Ducasse's philosophy of cooking and baking, which holds that culinary techniques should accentuate and enhance an ingredient's true nature--not mask it. The book features more than 650 color photographs, including a full-page, closeup photo of each finished dish. Cross-sectional drawings clearly display the internal "architecture" of some of the more complex creations. Alain Ducasse

About the author
Alain Ducasse is the celebrated chef of four renowned restaurants: Le Louis XV in Monaco, Restaurant Plaza Athénée in Paris, Alain Ducasse at The Essex House in New York, and Beige in Tokyo. In 25 years as a prominent chef, he has not only developed expertise in the culinary arts but also become successful as an educator and publisher. Frédéric Robert has spent the last 25 years working side by side with Alain Ducasse, overseeing all the pastries, desserts, and breads for his restaurants. He has received numerous culinary awards.

Další knihy od tohoto autora

Cooking School: Mastering Classic and Modern French Cuisine J’aime New York City Guide J'aime Paris City Guide J'aime New York Ducasse Flavors of France J´aime Paris

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: