V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Gérald Passedat: Flavors from the French Mediterranean

 Recipes by three Michelin star chef

Gérald Passedat: Flavors from the French Mediterranean
vyprodáno
Internetová cena: 583,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 729,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 176
Formát: 19,8 x 24,9 cm
ISBN/EAN: 9782080202512
Nakladatel: Flammarion
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

The Mediterranean diet is renowned for being healthy, and its delicious cuisine, bursting with color and flavor, is acclaimed around the globe. Born in Marseilles, overlooking the sparkling Mediterranean Sea, three-star Michelin chef Gérald Passédat has always been influenced by the landscape and produce of his region, and he draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, fragrant herbs, and sumptuous wines. In this volume, the renowned chef presents eighty generous and easy-to-prepare recipes that celebrate fresh ingredients from the south of France. Appetizers include artichokes en barigoule, eggplant with goat cheese, or stuffed shellfish. For the main course, choose from red onion pissaladi?re, Camargue black rice paella, or bouilleabaisse. Desserts range from roasted figs or poached apricots to Menton lemon tart or licorice soufflé. The recipes are accompanied by photographs of Passédat’s beautifully prepared recipes and are complemented by the picturesque land- and seascapes of the Mediterranean?shady terraces, winding coastlines, and charming alleyways?as well as images of fresh produce and the chef at work in the kitchen.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: