V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Gennaro's Italian Bakery

Gennaro's Italian Bakery
vyprodáno
Internetová cena: 552,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 690,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 18,9 x 24,6 cm
ISBN/EAN: 9781910904350
Nakladatel: Pavilion
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

‘Gennaro is an incredible baker – bread has always been central to everything he does. This is a great book – incredible food and full of Gennaro-style passion’ – Jamie Oliver

Making bread has always been a natural passion for Gennaro Contaldo.  Ingrained since childhood with memories of his mother’s weekly bread-making and visits to his uncle’s village bakery, it is a skill which has followed him throughout his career as a chef. 

In this book, Gennaro takes you onto a journey into the magical world of Italian bread and baking, giving you his secret tips on making the perfect dough to create wonderful Italian breads for all occasions.  And not only bread – have you ever walked into an Italian panetteria (bakery) and marvelled at the amazing variety of freshly baked goods?  Not only filone, filoncini, ciabatta, campagnia, panini, but also amazing focaccia, pizzette, biscuits and cakes.  Included will be Gennaro’s fabled focaccia made in different regional varieties as well as mouth watering torte salate (Italian savoury pies) using seasonal ingredients such as spinach & artichoke oozing with fontina cheese for spring or escarole, black olives & anchovy for winter. There will be a section of rustic pane dolce (sweet breads) as well as delicious crostate (sweet pastry tarts), biscuits and traditional homemade cakes just like Nonna used to make. 

This book will be the ultimate in Italian bread and baking – it will be your Italian panetteriabible where you will be able to almost smell that dreamy, irresistible aroma of fresh baking as you flick through the pages.  
  • 100 recipes for classic Italian breads and baked goods; from focaccia to crostate; savoury to sweet.
  • Mouth watering photography
  • Packed with tips, and with full explanations on working with yeast and different flours, including gluten-free.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7 ukázka z knihy č.8 ukázka z knihy č.9

 

Další knihy od tohoto autora

Gennaro's Italian Family Favourites Gennaro: Slow Cook Italian Jamie's Food Tube: The Pasta Book

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: