V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Couture Chocolate

 A Masterclass in Chocolate

Couture Chocolate
vyprodáno
Internetová cena: 792,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 990,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
Počet stran: 224
Formát: 21,3 x 27,2 cm
ISBN/EAN: 9781906417598
Nakladatel: Aurum Press
Edice: kuchařky / Kuchařky

Kniha odhaluje všechna tajemství lahodné čokolády, která s jistotou zaujmou každého milovníka čokolády, před prolistováním k lákavé řadě receptů, jakými jsou například tymiánem a medem plněné čokolády nebo čokoládová zmrzlina Madagaskar.

Tento velmi úspěšný knižní původce čokoládou nejen pro cukráře podrobně rozebírá kvality kakaových bobů, stejně jako důležitost obsahu kakaa v čokoládě nebo přesný rozdíl mezi třemi druhy čokolády - hořkou, mléčnou a bílou.  Jeden z nejzkušenějších výrobců čokolády na světě sdílí se čtenářem této knihy jeho tajemství a recepty. Začne se základy temperování a výroby čokolády, s poučením o tom, jak přidat příchutě mezi kterými nechybí mimo jiné  Sečuánský pepř s rozmarýnem a maliny nebo přidává ozdoby, jako jsou čokoládové hroty. Jakmile tyto dovednosti zvládnete, je na čase, podívat se některé fantastické čokoládové kreace jako čokolády plněné meruňkami a wasabi, pistáciemi, mořskou solí s karamelem a černým rýžovým octem. Cukrářské recepty zahrnují také toskánskou čokoládu Cadeaux, čokoládovokaramelové koláče či Mille-Feuilles čokolády. Další recepty zahrnují pěny, soufflé, zmrzliny, a čokoládové omáčky, teplé i ledové polevy, náplně a pomazánky.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: