V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Cook, Eat, Repeat: Ingredients, Recipes and Stories

Cook, Eat, Repeat: Ingredients, Recipes and Stories
vyprodáno
Internetová cena: 592,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 740,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 352
Formát: 17,4 x 25 cm
ISBN/EAN: 9781784743666
Nakladatel: Chatto & Windus
Rok vydání: 2020
Edice: kuchařky / Kuchařky

Cook, Eat, Repeat is a delicious and delightful combination of recipes intertwined with narrative essays about food, all written in Nigella's engaging and insightful prose. Whether asking 'What is a Recipe?' or declaring death to the Guilty Pleasure, Nigella's wisdom about food and life comes to the fore, with tasty new recipes that readers will want to return to again and again.

'The recipes I write come from my life, my home', says Nigella, and in this book she shares the rhythms and rituals of her kitchen through over 150 new recipes that make the most of her favourite ingredients. Dedicated chapters include 'A is for Anchovy' (a celebration of the bacon of the sea), 'Rhubarb', 'A Loving Defence of Brown Food', a suitably expansive chapter devoted to family dinners, plus inspiration for vegan feasts, solo suppers and new ideas for Christmas.

Within these chapters are recipes for all seasons and tastes: Burnt Onion and Aubergine Dip; Butternut with Beetroot, Chilli and Ginger Sauce; Fish Finger Bhorta; Spaghetti with Chard and Anchovies; Chicken with Garlic Cream Sauce; Beef Cheeks with Port and Chestnuts; and Wide Noodles with Lamb in Aromatic Broth, to name a few. Those with a sweet tooth will delight in Chocolate, Tahini and Banana Pudding; Chocolate Peanut Butter Cake; Basque Burnt Cheesecake; and Cherry and Almond Crumble.

**THE SUNDAY TIMES FOOD BOOK OF THE YEAR 2020**

** A DAILY MAIL, THE TIMES AND SUNDAY EXPRESS BOOK OF THE YEAR 2020**


'A rapturous account of wonderful food and a joyful antidote to everything else' Meera Sodha, Guardian, 'Best Cookbooks and Food Writing of 2020'

'I can't think of a better companion for these strange times' Bee Wilson, Sunday Times

'Lawson's latest book is the one I've been waiting for her to write...Her aim is to empower and demystify and to encourage everyone to get as much pleasure from cooking as she does' Diana Henry, Daily Telegraph

'A celebration of home cooking... Every page crackles with the sheer pleasure of cooking and eating' Olivia Potts, Spectator


'Twenty-two years after her first book, How To Eat, Nigella Lawson has produced what feels like its answer: Cook, Eat, Repeat' The Times

About the Author

Nigella Lawson has written eleven bestselling cookery books including the classics How to Eat and How To Be A Domestic Goddess – the book that inspired a whole new generation of bakers. These books, and her TV series, have made her a household name around the world.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10

 

Další knihy od tohoto autora

At My Table: A Celebration of Home Cooking Nigellissima: Instant Italian Inspiration Kitchen: Recipes from the Heart of the Home

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: