V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Borago: Coming from the South

Borago: Coming from the South
vyprodáno
Internetová cena: 1 232,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 540,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 288
Formát: 25 x 29 cm
ISBN/EAN: 9780714873978
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

Internationally acclaimed star chef Rodolfo Guzmán of Boragó introduces the exciting world of high-end Chilean gastronomy.

"It isn't every day that a restaurant knocks your socks off, but Boragó managed it with ease." —Financial Times

Chef Rodolfo Guzmán serves a dynamic, wildly imaginative tasting menu at his acclaimed Santiago restaurant Boragó, using only native Chilean ingredients – often reinventing his courses mid-service. The book combines his fascinating narratives about Chilean geography and ingredients, his never-before-published notebook sketches of dishes and creative processes, and gorgeous landscape and food photographs that introduce readers to the distinctive pleasures of Chilean culture and cuisine. This is rounded off by Guzmán's selection of 100 savoury and sweet recipes exclusively chosen from the menu at Boragó.

Rodolfo Guzmán is a native Chilean who has cooked in globally renowned restaurants, including Mugaritz. Since he opened Boragó in Santiago in 2006, he has become a major figure in the world of gastronomy.

Andoni Luis Aduriz is the globally admired chef of Mugaritz and one of Spain's most talented and innovative culinary minds.

Andrea Petrini is an essayist, journalist, food curator, and the Road Manager of the culinary band GELINAZ!

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: