V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste

Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste
vyprodáno
Internetová cena: 952,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 190,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 376
Formát: 22,9 x 27,9 cm
ISBN/EAN: 9780544444676
Nakladatel: Houghton Mifflin
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

The debut cookbook from the first female chef in America to earn two Michelin stars. Atelier Crenn is the debut cookbook of Dominique Crenn, the first female chef in America to be awarded two Michelin stars--and arguably the greatest female chef in the country. This gorgeous book traces Crenn's rise from her childhood in France to her unprecedented success with her own restaurant, Atelier Crenn, in San Francisco. Crenn's food is centered around organic, sustainable ingredients with an unusual, inventive, and always stunning presentation. To put it simply, Crenn's dishes are works of art. Her recipes reflect her poetic nature with evocative names like 'A Walk in the Forest', 'Birth', and 'The Sea'. Even the dishes that sound familiar, like Fish and Chips, or Broccoli and Beef Tartare, challenge the expected with their surprising components and her signature creative plating. This impressive and beautiful cookbook by a chef who is often the only woman to be mentioned in the same breath with other culinary giants is bound to captivate the food world.

Review

Crenn's book is to dining at her restaurant what an annotated copy of Hamlet is to seeing the play per­formed for the first time --EATER.com

To dine at Dominique Crenn's atelier is to take a delightful surprise-filled stroll through her world, Brittany and California, seacoast and forest and farm, her impressions translated into delicious tableaux by means of the modern cook's full range of tools and techniques. Atelier Crenn is a fascinating window into the life, thought, and painstaking craft of one of our most accomplished chefs --Harold McGee, author of On Food and Cooking

Atelier Crenn perfectly captures the creativity, talent, and taste of Dominique Crenn. At Atelier Crenn, she balances her French DNA and true American passion for ingredients that are local and sustainably raised and farmed. Crenn's talent lies in her ability to express a delicate, original, and genuine voice in contemporary Californian haute cuisine --Daniel Boulud, Chef/Owner, Daniel

About the Author

DOMINIQUE CRENN is the first female American chef to earn two Michelin stars. Raised in France and trained in top kitchens around the world, Crenn opened her acclaimed restaurant, Atelier Crenn, in San Francisco, where she transforms her experiences living in France, California, and Asia into culinary art. Named "Chef of the Year" by Eater in 2012, Crenn makes frequent media appearances, including TODAY and Top Chef.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: