V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

At Home with Umami: Home-Cooked Recipes Unlocking the Magic of Super-Savoury Deliciousness

At Home with Umami: Home-Cooked Recipes Unlocking the Magic of Super-Savoury Deliciousness
vyprodáno
Internetová cena: 559,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 699,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
Počet stran: 176
Formát: 21,6 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781849756679
Nakladatel: Ryland Peters & Small
Rok vydání: 2015
Edice: kuchařky / Kuchařky

Explore the wonder and magic of the fantastic fifth taste with over 60 tantalizing recipes that take flavour to another dimension.

Umami is the super-savoury fifth basic taste. It is both ubiquitous and elusive, present but often unrecognized, and it has the extraordinary ability to enhance individual flavours, transporting dishes to another level. It is the taste that keeps on giving long after salty, sweet, bitter and sour flavours are spent. Umami is a Japanese word that translates as savoury deliciousness , but it is far from a Far Eastern concept. It is absolutely universal and does not belong to any single culture - it can be shared, enjoyed and appreciated by all those in possession of a tongue. Everyone has experienced it - the salted anchovy that melts into the tomato of a pizza, the irresistible marriage of pancetta and Parmesan in a creamy spaghetti carbonara or the rich, caramelized chorizo in a pan-fried calamari and chorizo salad. Once understood, umami is your best friend both in and out of the kitchen. Umami-rich ingredients will add magic to any dish, and make great cooks out of all of us.

In this book, you'll discover extraordinary new flavour combinations in dishes such as baked Camembert with Parmigiano Reggiano and Roasted Cherry Tomatoes, Peppered Seared Tuna with Matcha Miso Vinaigrette and Coconut and Cardamom Butter Chicken. This book contains a taste of the wonder and magic of umami, and once bitten you will forever be smitten.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: