V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Anna Olson's Baking Wisdom

  The Complete Guide: Everything You Need to Know to Make You a Better Baker (with 150+ Recipes)

Anna Olson's Baking Wisdom
Internetová cena: 872,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 090,00 Kč
Skladem (1 ks)
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 464
Formát: 22,5 x 28,6 cm
ISBN/EAN: 9780525610977
Nakladatel: Appetite by Random House
Rok vydání: 2023
Edice: kuchařky / Kuchařky

The Globe and Mail #1 bestselling cookbook! And the baking bible every baking enthusiast needs to own—from Anna Olson, Canada’s most celebrated baker.

"Canada’s dessert doyenne’s much-anticipated opus on flour, sugar, butter and eggs is out now – 450 pages covering everything you could possibly want to know about baking"—The Globe and Mail

Inside
Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill  levels. Get inside Anna’s baking brain, as she shares a career’s worth of experience to build a true masterclass in baking. In this incredible baking compendium, you will learn the hows and whys of baking through her flawless techniques, patient advice and literally hundreds of photos. This is an all-encompassing guide, guaranteed to make you a better baker. With recipe including:

PIES & TARTS • PASTRIES • CAKES • CUSTARDS & CREAMS • CONFECTIONS •  COOKIES & BARS • BREADS

Within each chapter, Anna’s triple-tested recipes are grouped together by commonly shared technique or principle, so you can see how one foundation recipe can be built upon to create many more complex creations. In every one of her perfected recipes, Anna leads the way with notes of baking wisdom directly included in each recipe’s method. And she does this all with one goal in mind: to help you achieve the very best baking results every time.

Baking Wisdom is a must-have collection of baking recipes, techniques and advice, and is Anna’s most comprehensive cookbook yet.

About the Author

ANNA OLSON is a professionally trained chef and the internationally known host of Food Network Canada’s Bake with Anna Olson, as well as the Oh Yum with Anna Olson channel on YouTube. She is the author of ten bestselling and award-winning cookbooks, including Baking Day with Anna Olson and Set for the Holidays with Anna Olson. Anna also has her own bakeware line, Anna Olson Kitchen. She lives in Ontario, Canada, with her husband, Michael.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: