V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


All Day baking: Savoury, Not Sweet

All Day baking: Savoury, Not Sweet
vyprodáno
Internetová cena: 672,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 840,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 19,8 x 25,5 cm
ISBN/EAN: 9781743796993
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2021
Edice: kuchařky / Kuchařky

For every two lovers of sweet baked treats, there is at least another who will take the gruyère gougère or the curry pastie every time. All Day Baking: Savoury, Not Sweet is a baking cookbook – at last – for them.

All Day Baking: Savoury, Not Sweet delivers 77 comforting, inventive and wholegrain-forward ideas for savoury pies, sausage rolls, pasties and myriad other mostly pastry-based recipes. The book is structured across the arc of a day but the recipes are interchangeable; it also includes ideas for gutsy accompaniments that equip the reader with the tools to transform delicious bakes into nourishing any-time-of-day meals, with a focus on minimising waste, sustainability and seasonability.

Author Michael James is a Michelin-restaurant chef by training who was drawn early to the art, precision, and satisfaction of baking. In All Day Baking he turns his attention to the pasties of his British childhood, the pies he creates today for his young family, and the quiches, sausage rolls, palmiers and galettes that have earned him an international cult following. He delivers a master class in pastry – from puff to rye to vegan and gluten-free – gifting readers a foundation knowledge that sets them on a path to their own delicious baking adventures.

Throughout there is a nod to Michael and wife Pippa James’ ethos, rooted in sustainability, seasonality and a desire to minimise their waste footprint.



About the Author

Michael James is an accomplished chef and baker, who grew up in Penzance, West Cornwall before moving to London where he worked at Villandry Food Store, Isola, Tom's Kitchen and the two-Michelin starred restaurant Pied à Terre, where he met his wife Pippa. They now run the Melbourne-based Tivoli Road Bakery.

Pippa James, along with her husband Michael, runs the Melbourne-based Tivoli Road Bakery.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: