V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Captain's Dinner: A life on the sea & authentic recipes from real fishermen

Captain's Dinner: A life on the sea & authentic recipes from real fishermen
vyprodáno
Internetová cena: 792,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 990,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 192
Formát: 22,3 x 28,7 cm
ISBN/EAN: 9783961711505
Nakladatel: teNeues
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

Capturing life at sea through engaging photographs, compelling stories, and authentic fisherman’s recipes, this characterful volume is a one-of-a-kind companion for all sea lovers with a sense of adventure and appetite.
Whether in the shimmering sunshine of the Adriatic Coast or up against a two-and-a-half-meter swell in Brittany, Captain’s Dinner is a maritime journey of discovery through the world of fishing. What does it mean to be dependent on the vagaries of nature on a daily basis? What is it like to haul in fishing nets in rain and galeforce 8 wind? How do freshly caught breams, herring, etc. actually end up on deck by lunch break and on the plate by night?  In search of answers, photographer Paul Pflüger braved the wind and weather to accompany 27 fishermen at work on European seas, observing their daily routine over several months. The result is a lively, intimate, and unadulterated logbook of fishing and life at sea, combining captivating portraits of the protagonists alongside their own commentaries on the delicate craft and hard labor that make up a fisherman’s existence today, not least when faced with critically-diminished fish stocks and attendant fishing quotas. The featured fishermen also share their own favorite, previously-unpublished seafood dishes, from fried onion herb herring to Irish surf & turf or cold smoked mullet. With more than 50 of these delicious, simple seafood recipes, Captain’s Dinner is a must for all those who love and care about the sea and its unique flavors.

Paul Pflüger is a cameraman and photographer working in reportage and documentary. Born in 1983 in Mainz, he has lived in Bremen, Hamburg, and Biarritz and now divides his time between Paris and Lisbon.

  • An evocative book for all those who have a special care and interest about seafarers and the sea
  • Through meticulously-researched texts and striking portraits, experienced fishermen across Europe share insights into their lives and the fast-changing world of fishing
  • Features handpicked, simple, and regional authentic sailor recipes

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7 ukázka z knihy #8

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: