V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook
vyprodáno
Internetová cena: 1 112,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 390,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 512
Formát: 18 x 27 cm
ISBN/EAN: 9780714878157
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2019
Edice: kuchařky / Kuchařky

550 recipes of hearty, healthy Turkish cuisine, from the leading authority on Turkey's unique food traditions, Musa Dagdeviren, as featured in the Netflix documentary series Chef's Table

Vibrant, bold, and aromatic, Turkish food - from grilled meats, salads, and gloriously sweet pastries to home-cooking family staples such as dips, pilafs, and stews - is beloved around the world.

Wrapped in a handsome linen case with gold stamping, this is the first book to so thoroughly showcase the diversity of Turkish food, with 550 recipes for the home cook that celebrate Turkey's remarkable European and Asian culinary heritage - from little-known regional dishes to those that are globally recognized and stand the test of time, be they lamb kofte, chicken kebabs, tahini halva, or pistachio baklava.

This volume also includes an introduction showcasing the culinary cultural history of the country, insightful headnotes, stunning photography of finished dishes and atmospheric images evoking the beauty and diversity of the Turkish landscape, environment, markets, and people.

Icon are used to note vegetarian, gluten and dairy free options, and recipes with five ingredients or fewer.

Musa Daĝdeviren is a well-known and acclaimed chef in Istanbul, where he has three restaurants - the first, Çiya, opened in 1987. His foundation, which he runs with his wife, is devoted to rediscovering Turkish culinary heritage, and he publishes his findings in a quarterly journal. He has been featured in international press and regularly lectures at food conferences and culinary schools.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: