V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate

The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
vyprodáno
Internetová cena: 839,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 049,00 Kč
Zboží není skladem
Jazyk: anglicky
Vazba: flexi
Počet stran: 256
Formát: 20,7 x 25 cm
ISBN/EAN: 9780714878225
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2019
Edice: kuchařky / Kuchařky

An exclusive glimpse into the gardens of the world's leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them

For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and vegetables, these fertile spots provide the ingredients and inspiration for countless seasonal dishes.

The Garden Chef includes more than 100 imaginative garden-focused recipes from the restaurants featured and explores how 40 of the world's top chefs grown and cook with ingredients they choose to grow in their gardens, and provides a unique source of inspiration for green-fingered food-lovers.

Explore fascinating stories and signature recipes from the kitchen gardens of 40 of the world's best chefs, both established and emerging talents, with a wealth of beautiful images to provide visual inspiration. The list of chefs includes Michel & Sébastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry, and Alice Waters.

The gardens are from around the globe and include traditional kitchen gardens, allotments polytunnels and raised beds, aeroponic roof gardens, greenhouses, and urban community farms and micro farms. The chefs featured offer insight into the growing methods they employ and provide information on key plants and varieties grown.

The introduction is by Jeremy Fox, author of On Vegetables, also published by Phaidon.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7 ukázka z knihy #8

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: