V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

The Ultimate Cook's Manual: Become the Chef You've Always Wanted to be

The Ultimate Cook's Manual: Become the Chef You've Always Wanted to be
vyprodáno
Internetová cena: 839,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 049,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 288
Formát: 25,4 x 33,8 cmn
ISBN/EAN: 9781743792513
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

This bible teaches you the classic culinary techniques by leading you through 100 classic recipes

This is the perfect manual for the home. The 100 recipes, each featuring cross-section illustrations, step-by-step photography and a beautiful image of the finished dish inspire the reader to discover the secrets of these delicious dishes.

Starting with 40 building-block recipes for the classic sauces (such as white butter and hollandaise), the main cooking methods (such as roasting and braising) and the staple ingredients (butter, eggs, cheese), the book gives you the toolkit to progress to a further 60 more accomplished dishes. These cover ideas for hot and cold starters, like Gravlax salmon vol-au-vent or Cheese soufflé to meat and poultry recipes, like Beef bourguignon and Lacquered duck, as well as fish and seafood, including Salmon confit and Monkfish armoricaine, as well as sophisticated side dishes to accompany them.

A superb guide for the aspiring cook longing to master a range of good cooking practices to use in their own kitchen. Marianne Magnier-Moreno worked in restaurants in Paris and New York before devoting herself to cookbook writing.

  • Detailed step-by-step photographs simplify even the most difficult techniques for the home cook
  • An in-depth basics section gives you the tools to create an exhaustive list of authentic recipes
  • Huge, oversized and full of speciallycommissioned illustrations and photography, this is a masterpiece of book making and design

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: